TANCA RÀPID
CAT

VIII Jornades de Coeducació i prevenció de la Violència de gènere

L’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia i el Cefire Gandia presenten les VIII Jornades de Coeducació i prevenció de la Violència de gènere.

Seran quatre conferències que es celebraran els dilluns 8, 15, 22 i 29 de novembre de 17.30 a 19.30 h a la Casa de la Marquesa, on dones professionals i expertes abordaran diverses temes relacionats amb aquesta problemàtica social.

– Dia 8: Associació per la Coeducació, Leonor Goicoechea, que ens parlarà des de la mirada audiovisual i les xarxes socials, per a prevenir la violència de gènere en clau de coeducació.


– Dia 15: Esperanza Casals, psicòloga clínica i forense, que ens parlarà sobre abús sexual infantil. una realitat que incòmoda a la societat.

– Dia 22: Susana Gisbert, Fiscal experta en violència de gènere, que ens parlarà sobre qüestions pràctiques i des del seu punt de vista professional.


– Dia 29: Associació Alanna, dones professionals que parlen en primera persona de la violència de gènere, ens desmuntaran molts mites que elles han viscut de primera mà, ja que moltes de les membres d aquesta associació han patit violència.

Inscripció per a professorat: http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=9862354&usuario=formacion

La resta de la ciutadania podrà assistir i demanar el seu certificat d’assistència a igualtatidonagandia@gmail.com