TANCA RÀPID
CAT

Presentació de les ‘I Jornades 8M. Trencant estereotips’

La regidora delegada d´Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de Gandia, Juana Navarro, i la directora del Cefire Gandia, Manela Faus, han presentat les activitats que componen les ‘Jornades 8M. Trencant estereotips’, una novetat d´aquest any, que  naix del treball conjunt, i que reivindica i reforça la visibilitat de la dona en espais públics on encara segueix trobant-se el sostre de cristall, “sent necessari revertir eixa realitat”. A més, la iniciativa també serveix “per a fer front a les formacions polítiques que legitimen el discurs d’odi contra un moviment que només vol treballar per la igualtat real de les persones”.

Finalment, Faus ha detallat que les sessions que es celebraran en aquestes jornades tindran lloc de forma virtual a través de la plataforma Webex. L’enllaç s’enviarà a través del Cefire de Gandia i seran 3: El dilluns 15 de març, de 17.30 h a 19.30 h, “Les notícies, les dones i el sexisme. La invisible, l’anònima i la víctima”, amb la periodista gandiana i conductora d’informatius en À Punt, Victòria Maso.

El dilluns 22 de març, “Canviar les imatges per a canviar el món”, amb l’artista visual, fotògrafa i activista, Yolanda Domínguez.

Per últim, el dilluns 29 de març, la directora del Ceic Alfons el Vell, Rosa Mascarell, moderarà una taula rodona, que comptarà amb la participació de SUMEM (Associació de Dones empresàries professionals i directives de la Safor) i ADOMAR (Associació de Dones de la Mar del Grau).

Les persones interessades a inscriure’s a les Jornades 8M ho poden fer fins al 11 de març i confirmar la inscripció fins al 14 del mateix mes.

Per l´inscripcions del personal docent a:

http://cefire.edu.gva.es/sfp/index.php?seccion=edicion&id=9386448&usuario=formacion

Per l´inscripcions del personal no docent a:

igualtatidonagandia@gmail.com