TANCA RÀPID
CAT

#NoVasSola: Naix una iniciativa de voluntariat per tal d’acompanyar les dones víctimes de violència de gènere

L’Associació Rosa dels Vents per la igualtat de gènere, amb la col·laboració de la regidoria d’Igualtat, presenten el programa “No vas sola” , que ja compta amb 10 voluntàries.

S’emmarca dins la campanya municipal “No estàs sola”, per a la prevenció i sensibilització ciutadana. En aquesta ocasió, es tracta d’una intervenció directa amb les víctimes de violència masclista.

Juana Navarro, regidora d’Igualtat: “Quan les víctimes fan el pas a denunciar o quan són conscients de la violència de gènere que han patit o estan patint i busquen ajuda, en moltes ocasions se senten soles en aquest dur procés. Moltes d’elles no compten amb suport familiar o social i el fet d’anar soles a les instal·lacions de l’ajuntament, al jutjat, al metge… pot suposar un dur tràngol o fins i tot tirar la tovallola en aquesta lluita. I per això cal seguir, buscar ajuda de les professionals i teixir xarxes amb altres dones per a ser més fortes”.

Les interessades a unir-se a aquesta iniciativa podran fer-ho a través del telèfon de l’àrea d’Igualtat (96 295 95 28) o a través de l’Associació Rosa dels vents 689 26 15 16.

Protocol d’acompanyament a dones víctimes de violència de gènere

Protocol d’actuació per a dones víctimes de violència de gènere


Més informació