TANCA RÀPID
CAT

L’artista urbà Flug València realitza un nou mural amb motiu del Dia de la visibilitat bisexual

Amb motiu del Dia de la visibilitat bisexual, celebrat el dijous 23 de setembre, l’artista urbà resident a Gandia, Flug València, ha realitzat una nova intervenció a un dels laterals de la seu del Consell dels Joves de Gandia.

Sota el lema: “Paraules que parlen d’un amor invencible”, l’Alqueria Laborde acull el famós “mural de la Diversitat lgtbi”, que representa dues dones besant-se (basat en el bes casual i de protesta de dues amigues a París); i que va estar pintat pel mateix artista fa uns quants anys al costat de l’aparcament del Gregori Maians. Una obra que ha patit moltes vegades l’atac dels intolerants. Tantes, com vegades ha estat reparada per l’autor.

Es tracta d’una iniciativa conjunta de les àrees de Cultura-Polítiques amb la Ciutadania (responsables del programa municipal Serpis Urban Art Project i d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, en col·laboració amb el Consell dels Joves de Gandia.

Nahuel González López, regidor de Cultura i Polítiques amb la Ciutadania ha manifestat: “Representa el compromís de la ciutat de Gandia amb la diversitat afectivo-sexual i la condemna a la lgtbifòbia que es pateix diàriament arreu del País Valencià i de l’Estat”.

Amb aquesta nova acció “volem mostrar el nostre compromís amb les persones lgtbi+, el suport a les discriminacions per orientació sexual o identitat de gènere… Totes les persones tenen dret a expressar-se de forma segura i a ser com vulguen ser”, ha assegurat la regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Juana Navarro Blasco.