TANCA RÀPID
CAT

L’Área d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, té el plaer de presentar aquesta Guia de prevenció, detecció i actuació en casos de violència sexual en l’era digital.

Un dels pricipals objectius, és el de facilitar tota la informació sobre les àrees d’influéncia d’aquest, especialment dirigits a la població més vulnerable.

En aquest sentit, aquesta guia pretendre ser una eina que contribuïsca al coneixement, sensibilització, conscienciació i formació sobre la violència sexual off line i en línea, i així donar a conéixer tots els recursos existents en cas de ser víctima de violència sexual off line en línea, així com analitzar i reconéixer els diferents tipus de violència sexual i sensibilitzar, concierciar, formar a tota la ciutadania sobre la violència sexual com a problema social.

Esperem que siga de gran utilitat tant aquesta guia com tots els instruments que posa a disposició tant l’àrea d’igualtat, diversitat i polítiques inclusives com tot l’Ajuntament de Gandia.

Perquè el més important que hem de fer és protegir, informar i cuidar a tota la població, però especialment a aquells col·lectius que puguen ser objecte de violències que no podem ni devem permetre en la nostra societat.