TANCA RÀPID
CAT

L’Ajuntament de Gandia i la Universitat de València convoquen el primer concurs de micorelats feministes

L’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques inclusives de l’Ajuntament i el Centre Internacional de Gandia de la UV organitzen aquest concurs al qual pot accedir qualsevol persona major d’edat. S’estableixen dos premis de 300 i 200 €.

Amb l’objectiu de contribuir a il·lustrar, comprendre i difondre el feminisme les dues institucions convoquen aquest primer concurs de microrelats sota el lema “ Perspectives de poder en femení”. Un lema inspirat en la frase de Mary Wollstonecraft “no desitge que les dones tinguen poder sobre els homes, sinó sobre sí mateixes”. A més, aquest concurs busca afavorir la interpretació de la realitat i dels problemes de la societat actual en clau feminista.

En aquest concurs pot participar qualsevol persona major d’edat. S’ha de presentar un microrelat, original i inèdit, amb una extensió màxima de 400 paraules, sense contar el títol. Els treballs poden estar escrits en valencià o en castellà. Els participants i les participants tan sols podran presentar un treball inspirat en el lema de la convocatòria. El període de presentació és de l’1 al 13 de novembre i les obres cal remitir-les al mail: igualtatidonagandia@gmail.com

El jurat estarà composat per la regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, Juana Navarro; l’escriptora Àngels Gregori i el professor del Departament de Filologia Espanyola de la UV, Jesús Perís. Així doncs, la convocatòria estableix dos premis: el primer de 300 € i el segon de 200 €. Ambdós seran lliurats en l’acte institucional previst el proper 25 de novembre.  Les bases completes del concurs poden ser consultades a la web del CIG-UV: www.uv.es/uvgandia.


El Ayuntamiento de Gandia y la Universitat de València convocan el primer concurso de mircorrelatos feministas

El área de Igualdad, Diversidad y Políticas inclusivas del Ayuntamiento y el Centro Internacional de Gandia de la UV organizan este concurso al que puede acceder cualquier persona mayor de edad. Se establecen dos premios de 300 y 200 €.

Con el objetivo de contribuir a ilustrar, comprender y difundir el feminismo las dos instituciones convocan este primer concurso de microrrelatos bajo el lema “ Perspectivas de poder en femenino”. Un lema inspirado en la frase de Mary Wollstonecraft: “no deseo que las mujeres tengan poder sobre los hombres, sino sobre sí mismas”. Además, este concurso busca favorecer la interpretación de la realidad y de los problemas de la sociedad actual en clave feminista.

En este concurso puede participar cualquier persona mayor de edad. Se debe presentar un microrrelato, original e inédito, con una extensión máxima de 400 palabras, sin contar el título. Los trabajos pueden estar escritos en valenciano o en castellano. Los participantes y las participantes tan solo podrán presentar un trabajo inspirado en el lema de la convocatoria. El periodo de presentación es del 1 al 13 de noviembre y las obras se deben remitir al mail: igualtatidonagandia@gmail.com

El jurado estará compuesto por la regidora de Igualdad, Diversidad y Políticas Inclusivas del Ayuntamiento de Gandia, Juana Navarro; la escritora Àngels Gregori y el profesor del Departamento de Filología Española de la UV, Jesús Peris. Así pues, la convocatoria establece dos premios: el primero de 300€ y el segundo de 200€. Ambos serán entregados en el acto institucional previsto el próximo 25 de noviembre.

Las bases completas del concurso pueden ser consultadas en la web del CIG-UV: www.uv.es/uvgandia.