TANCA RÀPID
CAT

Homenatge de la ciutat a les seues dones

Maribel Codina Tomás, actual presidenta del col·lectiu local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). És tota una dona coratge que s’entrega totalment per la lluita contra el càncer i perquè avancen les investigacions respecte a aquesta malaltia. Gandia, vol reconéixer la seua gran tasca per aquesta lluita en “l’Homenatge de la ciutat a les seues dones”, que se celebrara el dissabte 4 de març a les 19.00 h en el Teatre Serrano.

Isabel Morant Deusa, doctora en Geografia i Història en la Universitat de València. Vinculada al feminisme i especialitzada en història de les dones, una figura de referència en el panorama internacional. Gandia vol fer valdre la seua carrera professional i els assoliments aconseguits a favor dels estudis feministes, en “l’Homenatge de la ciutat a les seues dones”, que se celebrara el dissabte 4 de març a les 19.00 h en el Teatre Serrano.

Agustina Pérez Lopez, llicenciada en Filologia Romànica per la Universitat de Salamanca. Dedicada en cos i ànima a les seues passions vinculades a la literatura, l’ensenyament i l’escriptura. Gandia, vol reconéixer la seua projecció professional i personal, en “l’Homenatge de la ciutat a les seues dones”, que se celebrara el dissabte 4 de març a les 19.00 h en el Teatre Serrano.