TANCA RÀPID
CAT

Gandia posa en marxa la campanya de sensibilització “Arribarà el dia”

La igualtat efectiva entre homes i dones continua sent un repte hui dia. En moltes ocasions, el futur o l’èxit d’una dona es troba condicionat des de la seua infància, on se li assignen uns rols de gènere que causen unes expectatives errònies i que generen discriminació. Així, algunes qüestions com l’aparença física, els estereotips de gènere o la maternitat, segueixen generant debats al voltant de les dones i el que s’espera d’elles.

En aquest sentit, el 8M, Dia Internacional de la Dona, planteja moltes d’aquestes i d’altres qüestions amb l’objectiu de sensibilitzar a les societats modernes i reclamar la necessària igualtat. No obstant això, aquest any no seran possibles les manifestacions públiques a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, el que no vol dir, doncs, que aquest any siga menys reivindicatiu.

Per això, l’àrea d’Igualtat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, encapçalada per la regidora delegada Juana Navarro, ha preparat tota una sèrie d’accions de sensibilització ciutadana, entre les quals es troba la campanya ‘Arribarà el dia’, una aposta clara per l’empoderament femení i un crit per un futur on no càpiga cap desigualtat entre dones i homes.