TANCA RÀPID
CAT

Gandia es suma al Dia Internacional de la #MemòriaTrans

Gandia es suma al Dia Internacional de la #MemòriaTrans (20 de novembre) amb un conjunt d’activitats inclusives i reivindicatives.

Ahir dijous, a la façana de l’Ajuntament, es va penjar una pancarta i Maria Rico, representant de DretAser Associació hi va llegir un manifest reivindicatiu dels drets de les persones trans. També s’hi va condemnar la violència progressiva que estan patint per part de sectors trànsfobs que tracten d’invisibiltzar-les.

La cerimònia va comptar també amb el president de Clgs Lgtb Safor, Ximo López; la representant del Consell dels Joves de Gandia, Sara Gil i La Sanguinelli La Sangui. Acompanyats de l’alcalde, Jose Manuel Prieto Part; el vicealcalde, Josep Alandete Mayor; la regidora d’ Igualtat, Diversitat I Polítiques Inclusives Gandia, Juana Navarro Blasco, així com altres membres de la Corporació municipal.

A més, al Claustre de Sant Roc de la Biblioteca Central es pot visitar fins el 3 de desembre l’exposició ‘Transgresiva’ de l’associació Chrysalis i amb persones trans referents.

Si necessites ajuda o assessorament sobre violència trànsfoba pots acudir al departament de Diversitat de l’Ajuntament (96 295 95 28) i a les associacions LGTBI de la ciutat.