TANCA RÀPID
CAT

Finalitzen les VIII Jornades de Coeducació i Prevenció de la violència de gènere

Finalitzen les VIII Jornades de Coeducació i Prevenció de la violència de gènere, organitzades per la Regidoria d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia i el Cefire de Gandia.

La conferència a càrrec de les professionals d’Alanna, ens ha aportat moltes qüestions sobre la violència de gènere, desmuntant els mites i donant a conéixer els recursos per a víctimes.

Des de l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives volem agrair la massiva l’assistència durant aquestes quatre conferències, on han sorgit moltes preguntes que s’han pogut resoldre gràcies a la intervenció de les magnífiques ponents que ens han acompanyat en aquestes jornades.

La violència de gènere, l’abús sexual infantil, la prevenció i la coeducació han sigut els eixos protagonistes d’aquestes ponències, on no sols hem aprés conceptes i recursos, sinó que també s’ha reflexionat i desmuntat molts mites que abunden en l’imaginari col·lectiu sobre aquestes qüestions.

La regidora Juana Navarro va concloure l’acte d’ahir amb una reflexió sobre l’avanç dels recursos i polítiques d’Igualtat, ja que l’any 2003 eren el doble de dones assassinades, per tant, és un reflex que la societat ha evolucionat, però queda molt per fer, fins a conseguir que cap dona siga agredida, maltractada, abusada o assassinada. Es va remarcar la importància de realitzar aquestes Jornades, on el públic assistent podrà traslladar als seus camps professionals i personals, tots aquells temes abordats.