TANCA RÀPID
CAT

El dia 8 M a les 12 h en la Plaça Major van començar les activitats en commemoració del Dia Internacional de la Dona.

La presentació de l’acte, va ser a càrrec de Dª Encarna Fuster, presidenta de l’Associació Fotogràfica de la Safor.


Seguidament, Mª.Ángeles Miñana, representant de la Unitat de Violència de gènere de la Policia Local de Gandia (Gessamí) va ser l’encarregada de llegir el manifest.

A continuació es va procedir al lliurament de premis del concurs de dibuixos “Vull viure en Igualtat”, on la usuària d’Asmisaf Dª Elena Cristina va entregar els premis als finalistes i la usuària d’Asmisaf, Dª Laura Aparisi als tres primers premis.

Després s’atorgaren els premis als guanyadors del concurs de relats curts de la Cursa de la Dona.

I Finalment el premi al comerç guanyador del concurs d’aparadors. Per a culminar l’acte es va desplegar la pancarta commemorativa del 8M al balcó de l’alcaldia.

El carrer Tossal de Gandia va ser el lloc de trobada de centenars de dones de la ciutat amb la celebració d’un menjar pel Dia Internacional de la Dona.


L’esdeveniment també va tindre una fi solidària, ja que totes les assistents que així ho van voler van poder contribuir amb una donació a l’Associació contra el Càncer i a la de Familiars de Malalts de la Síndrome de Wolfram.

Com a culminació al Dia Internacional de la Dona, es van projectar en la façana de l’ajuntament imatges relacionades amb el 8M.