TANCA RÀPID
CAT

Concurs de Cartells i concurs de fotografia

 El 25 de novembre es commemora el dia Internacional contra la Violència de Gènere, per aquesta raó, un any més des de l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives celebrem el  concurs de Cartells, on participa l’alumnat de 4t d’ESO dels centres educatius de Gandia, així mateix celebrem també el concurs de fotografia entre la ciutadania en general,  per tal de promoure la conscienciació contra la violència de gènere.

Agraïm als participants la seua implicació, esforç i qualitat en les treballs presentats en tots dos concursos els quals han segut un éxit.

1er premi cartell IES Veles e vents

Lluna Martínez Andres (1r PREMI)

Floreix
La dona no es marceix després del maltractament, sempre hi ha una nova oportunitat per a florir de nou.

Diego Galán Herrera (2n PREMI)

 “VOLA EN MALVA”
És la representació d’una dona (com tantes) que ha aconseguit escapar del yugoy la violència sotmesa per simplement ser dona i, ara, gràcies al feminisme (representat amb el color morat, present en la il·luminació) i les papallones (que són la resta de dones del món) és fort i lliure.

Pilar Martí Brines (3r PREMI)

RESPECTE I AMOR”
Tal com simbolitza la rosa, les relacions personals han d’estar basades en el respecte i en l’amor, amb aquests principis no existiria la violència. És a les nostres mans educar sobre la base del respecte i a l’amor.