TANCA RÀPID
CAT

Autoerotisme, Plaer i Qualitat de vida

L’associació Sexólogos Sin Fronteras, junt amb la regidoria d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, la regidoria de Sanitat i Polítiques Saludables i la regidoria d’Educació, organitzaren a la Casa de la Marquesa el taller “Autoerotisme, Plaer i Qualitat de vida”, a càrrec del president de l’associació, el doctor Vicent Bataller i Perelló, i Araceli Caballero Jiménez.

 Destaquem la importància que d’aquests tipus d’activitats que promoguen la salut sexual, on cal garantir el desenvolupament d’una sexualitat saludable per a totes les persones, per a fomentar la qualitat de vida. Aquesta salut sexual no es pot aconseguir fins que totes les persones no siguen lliures d’estigma, discriminació, abús, coerció o violència sexual.

“Volem conèixer i acceptar per què la població visca la seua pròpia sexualitat i el seu plaer amb la major naturalitat possible. Advoquem per la passió a l’amor i el que comporta: conviure, debatre, atraure seduir…” va destacar  Vicente Bataller. Este és un dels molts temes que arreplega ell mateix al seu llibre “De la sexualitat a les sexualitats”, que tracta sobre l’educació sexual integral bàsica.