TANCA RÀPID
CAT

26 de novembre. Teatre: “Me quiere no me hiere”. Dia Internacional contra la Violència de Gènere

26/11/2019 - 19:00 26/11/2019 - 20:30:00
Teatre Serrano

Benvoluguts i benvolgudes,

Des de l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives estem preparant la programació del 25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Us presentem l’obra teatral “ME QUIERE, NO ME HIERE”, on farem un recorregut a través de situacions inspirades en notícies i esdeveniments socials, culturals i polítics ocorreguts en els últims mesos al nostre país i en la resta del món. Un viatge en l’escenari per a visualitzar la violència i la desigualtat de gènere, i per a donar suport a la lluita de la dona pels seus drets i per la igualtat. Ho fem a través del drama, de la comèdia, de la música i de la mateixa participació del públic durant l’espectacle, amb dos actors en escena que, a través d’unes interpretacions intenses i carregades de sensibilitat, ens mostraran part d’aquesta realitat amb la qual vivim dies a dia, que no està lluny, que no és d’uns altres, sinó de tots, i sobre la qual tenim molt a fer.

El que comença com una obra seriosa, reflex del drama que viuen tantes dones, es converteix per sorpresa en alguna cosa més: Un espectacle teatral participatiu i desenfadat, on es tracten temes com els comportaments de parella, el control a través de xarxes socials, els missatges que trobem diàriament en la publicitat, la premsa, les notícies, la música, l’amor idealitzat, els micromachismos…

“ME QUIERE, NO ME HIERE” té una durada d’una hora, i serà complementat amb 30 minuts més de xerrada entre actors i públic.