TANCA RÀPID
CAT

Tallers de sensibilització i formació per a previndre la violència de gènere

23/10/2020 - -

Des de l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives es continua amb els tallers de sensibilització i formació per a la violència de gènere, amb totes les mesures de seguretat.

En aquesta ocasió, les usuàries d’ASMISAF rebran aquesta important formació per a prevenir la violència, ja que són un col·lectiu especialment vulnerable. Aquesta formació la realitza l’equip de Fem Acció, junt amb l’equip de professionals de l’àrea, liderada per la regidora Juana Navarro.

Juana Navarro: “La prevenció i la formació són les potes fonamentals per a la lluita contra la violència de gènere. Des del departament ens preocupa especialment els col·lectius vulnerables, com les dones amb diversitat funcional. A més, realitzarem una formació en línia dirigida al professorat de Gandia i als professionals que treballen amb aquests grups més vulnerables, així com una exposició fotogràfica, anomenada “Por un Like” que s’exposarà al Tossal a partir del dia 23 d’octubre. Aquesta exposició tractarà de conscienciar del perill de les xarxes socials i la violència contra les dones que hi ha al darrere”.

Totes aquestes accions conformen el projecte de l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives per a la subvenció de la Diputació de València, com a municipi integrant en la Xarxa de Municipis Protegits contra la violència de gènere.