TANCA RÀPID
CAT

Gandia Pride Orgull 2022

- -

 🏳️‍🌈 Comença el #GandiaPrideOrgull2022 amb la primera activitat: Trobada per la Diversitat, que tindrà lloc el 4 de juny, de 18:00 fins a les 20:00 h, a la 📍plaça del Prado amb diferents tallers de figures amb motius LGTBI+ amb punt de ganxo, jocs juvenils per a fomentar la diversitat afectiu-sexual, un mural de la Diversitat i descobrim el món del còmic des d’una vessant LGTBI+, a més d’altres actuacions musicals, recitals de poesia, etc. 

🗣“Les activitats artístiques, culturals i pedagògiques tenen l’objectiu de donar visibilitat a la diversitat sexual i de gènere i fomentar el respecte cap la diversitat afectiu-sexual i de gènere”,destaca Juana Navarro, regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives.

👉Organitzada pel departament d’ Igualtat, Diversitat I Polítiques Inclusives Gandia, amb la col·laboració del CLGS Lgtbi+ Safor Valldigna, Lesbianbanda, DragSafor o DretaSer Associació.

📌S’emmarca dins la programació de la Gandia Pride. Orgull Gandia 2022 del Consell municipal de la Diversitat Lgtbi (Ajuntament + col·lectius i associacions).