TANCA RÀPID
CAT

Dia Internacional contra el tràfic i explotació sexual de dones, xiquetes i xiquets

23/09/2021 - 23/10/2021 -
Campus de la UPV de Gandia

♀️Espanya és el país europeu amb major demanda de sexe pagat i el tercer a nivell mundial convertint-se en destí per a les víctimes de tràfic.

Darrere d’un negoci de diversió i oci per a homes s’amaga la dura realitat de l’explotació de dones i xiquetes amb fins sexuals.

👇El tràfic de persones és la nova forma d’esclavitud del nostre temps, un negoci milionari que suposa una greu violació dels drets humans i que és l’activitat il·legal més lucrativa del món desprès del tràfic de drogues i d’armes.

El dia 23 de setembre es commemora el Dia Internacional contra el tràfic i explotació sexual de dones, xiquetes i xiquets. Per aquest motiu, des de l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, us convidem a la xarrada d’inauguració CADENES INVISIBLES. El tràfic de dones amb fi d’explotació sexual i veure l’expossició, situada a la UPV “Es tracta de persones” (“Se trata de personas”), amb la finalitat de conscienciar sobre el negoci de la prostitució i de les conseqüències d’aquest tràfic i explotació sexual.

Us esperem!

🟣Xarrada CADENES INVISIBLES: 12.30h

🟣Expossició UPV: Des del 23 de setembre fins al 13 d’octubre.

Igualtat, Diversitat I Polítiques Inclusives Gandia

Ajuntament de Gandia