TANCA RÀPID
CAT

CAMPANYA OCI NOCTURN #NoEstàsSola

- -

La campanya #NoEstàsSola creada des de l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia, tracta de sensibilitzar a la ciutadania enfront de la violència de gènere, llançant un missatge d’optimisme i seguretat per a aquelles dones que puguen estar vivint aquesta situació. Les víctimes de violència de gènere no han de sentir-se soles i durant aquest dur procés estem ací. A més, per a aquesta gran labor, comptem amb la col·laboració dels locals d’oci de la ciutat, pel sector del taxi i de l’autobús. Tots aquests agents socials, en constant contacte amb la ciutadania, són una peça clau en aquesta gran lluita contra la violència de gènere.

Per aquesta raó, podràs trobar en aquests espais adhesius i cartells on s’indica que és un espai protegit contra la violència de gènere, podràs trobar ajuda i tots els recursos necessaris per a actuar en cas que es detecti un cas.

#NoEstàsSola, i podràs trobar tots els recursos, ajuda i assessorament que necessites. A més, els locals i establiments adherits a aquesta campanya comptaran amb un protocol d’actuació que des de l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives se’ls ha facilitat, amb una sèrie de consells per a actuar, principals telèfons d’atenció i recursos als quals poden accedir.

Des de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Gandia, s’ha proporcionat el material necessari per a dur a terme aquesta campanya, que constarà de cartells i adhesius que inclouran un codi QR, on s’adreçarà a la nostra web, per a qualsevol consulta o atenció. Aquests materials seran exposats en els llocs més visibles, denunciant així qualsevol acte masclista i anunciant-se com un espai protegit davant la violència de gènere.

Finalment, des de l’àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, es recomana als locals la distribució de gots amb tapa protectora, per a poder prevenir la introducció de drogues o substàncies que anul·len la voluntat. A més, d’aquesta manera, també col·laborarem en la prevenció contra la COVID 19, convidant així a l’ús individual del got per a cada client.

TELÈFONS I RECURSOS.

091/962954147 POLICIA NACIONAL

062/962871444 GUÀRDIA CIVIL

962959528 ÀREA D’IGUALTAT, DIVERSITAT I POLÍTIQUES INCLUSIVES

016 CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

CONSULTA ACÍ ELS CONSELLS