TANCA RÀPID
CAT

8M: Totes podem ser referents

El lema que hem escollit des de la regidoria d’Igualtat per a aquest 8 de març, Dia Internacional de les Dones, és “Totes podem ser referents”, un clam cap a la inspiració en altres dones, on la lluita conjunta del feminisme fa possible aquesta revolució.

El cartell d’aquest any, dissenyat per Ana Sentieri, reprodueix el mític dibuix feminista del “we can do it” però amb la construcció de diferents parts de dones, perquè totes som imprescindibles en la lluita per la consecució dels drets i la igualtat de gènere. La diversitat, la interculturalitat o l’edat, són elements que cal fer visibles, perquè totes les dones importen.

Aquesta representació femenina també es farà visible a través d’un gran monument que ocuparà la plaça de l’Ajuntament, amb la representació d’un 8M i un bust de dona, amb una mirada en blanc i negre de la clàssica feminista, Rosa Campoamor. Aquesta construcció d’imatge a través de diverses dones pretèn  simbolitzar la lluita feminista, des del passat fins al present, com un camí que continuem fent entre totes. 

D’altra banda, a més de tota l’àmplia programació amb xarrades, expossicions i jornades formatives, entre altres, destaca l’Homenatge de la ciutat a les seues dones, el  dia 5 de març a les 18h, al Teatre Serrano, on es retrà homenatge a Teresa Pascual, Charo Sabater i Carmen Morant, dones que destaquen per la seua trajectòria professional i personal a la ciutat de Gandia. 

Consulta tota la nostra programació ací

Notícia: Gandia programa diferentes actividades para reivindicar el 8M, Día Internacional de les Mujeres