TANCA RÀPID
CAT

💪💜 Presentem la programació del Dia Internacional de les Dones sota el títol ‘Juntes per la Igualtat’.

📅 Es realitzaran exposicions, xarrades, teatre, cinema fòrum, contacontes, III edició de l’escola d’Igualtat, el II concurs d’aparadors amb decoració del 8M, concurs de dibuix “Vull viure en Igualtat”, concurs de relats “Cursa de la Dona”, entrenaments de la Cursa, certamen nacional de TikTok, “visites en femení al Palau dels Borja”, taller de llanateràpia i moltes més activitats. A més, el 4 de març es realitzarà a les 19:00 h al Teatre Serrano l’homenatge de la ciutat a les seues dones: Maribel Codina Tomás, Isabel Morant Deusa i Agustina Pérez Lopez, amb l’actuació de l’acadèmia @dance_room_gandia d’Esther Lopez i tancament de l’acte amb el show de @kleeers_ .

🟣 El mateix dia 8M tindrem la lectura del manifest i l’entrega dels premis dels concursos a les 12:00 h a la plaça de l’Ajuntament amb Punt Violeta de la Unitat de Gessamí de la @policiagandia i a les 14:00 h el dinar de Dones solidari en benefici de l’Associació contra el Càncer (AECC) i l’Associació de Famílies afectades per la Síndrome de Wolfram (AFASW) que estarà amenitzada per música i ball de Laura&Angel @angelfigueres @ociurba.

🗣️ @juananavarroblasco , regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives: «El 8M continua sent una data important per a les dones. Cal recordar que el 8M es commemora el “Dia Internacional de les Dones”, perquè hem de celebrar tots els assoliments i avanços que hem aconseguit les dones.
Enguany el lema “Juntes per la Igualtat” vol fer valdre la lluita, l’esforç i la motivació de totes les dones per a aconseguir una societat millor i més igualitària.».

🗣️ @cursadonagandia , la representant organitzadora de la Cursa de la Dona-Vicky Foods, Lidia Balada, ha presentat el concurs de relats breus que es farà amb motiu del 8M.