TANCA RÀPID

ÚLTIMES NOTÍCIES

6 de febrer com el Dia Internacional de Tolerància Zero per a la Mutilació Genital Femenina (MGF)

L'Assemblea General de l'ONU va designar el 6 de febrer com el Dia Internacional de Tolerància Zero per a la Mutilació Genital Femenina (MGF), una jornada de conscienciació per a ampliar i dirigir els esforços per a l'eliminació d'aquesta pràctica.

més >>

Cada 25 de novembre conta. Relat La Foto

La coeducació és una estratègia implantada en el centre des de 2007 mitjançant el Pla d’Igualtat, amb l’objectiu d’adquirir les competències que permeta a l’alumnat relacionar-se amb el seu medi social i cultural des del principi d’igualtat, prevenint la violència i la desigualtat per raó de gènere.

més >>

Cada 25 conta. Microrelat guanyador del concurs organitzat per l'IES Tirant lo Blanc

L’Associació Cultural Tirantianes, vinculada a l’IES Tirant lo Blanc de Gandia, va fer entrega dels premis de microrelats el passat dilluns 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere. La convocatòria té com a objectiu principal la sensibilització i la prevenció contra la discriminació de gènere i sexual i convoca anualment, a través d’un concurs literari, els joves de Secundària i cicles que vulguen participar-hi.

més >>

ÚLTIMES ACTIVITATS

29 de gener. VI Jornades Educació i Prevenció de la Violència de Gènero

Aquesta setmana presentem la VI edició de les Jornades de Coeducació i Prevenció de la Violència de Gènere. Els dies 29 i 30 de gener t'oferim conferències, tallers i experiències coeducatives en les que debatrem de temes molt interessants i necessaris, sempre des de la perspectiva de gènere. Entrada gratuïta, fins a a completar aforament. T'esperem!!

més >>

29 de gener. IV Festival Mostrat Gandia

Des de l'àrea d'Igualtat arranquem la setmana en moltes activitats per a tota la ciutadania.

més >>

14 de gener. Taller Com educar xiquets i xiquetes risilients?

Des de l'Àrea d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives iniciem l'any oferint un interessant taller per a mares i pares

més >>